top of page

Välkommen till Villabodal AB -
Ditt val till ett sundare hem.

grävmaskin - villabodal
Villabodal - Logo

Vi ser fram emot att vara din guide och stöd, oavsett om det är för dränering, isolering, enskilt avlopp eller gårdåterställning. Villabodal AB är här för att hjälpa dig, året runt. Vi stoltserar över att vi inte bara är framträdande i Dalarna, utan också i Gävleborg och Västmanland, och vår expansion fortsätter med styrka.
Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst här nedan.

För omedelbara behov eller om du föredrar en personlig konversation, är vi bara ett samtal bort på 072-003 71 76.
 

Har du funderingar, förfrågningar eller vill dela dina tankar? Tveka inte att skicka ett meddelande till oss på info@villabodal.se

Våra öppettider är följande:

Måndag till fredag: 08.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 15.00
Söndag: Stängt

kontakta oss - villabodal ab

Har du frågor eller behöver rådgivning om ditt projekt?
Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att lyssna, ge expertis och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.
Fyll i formuläret så återkommer vi snart till dig. Tillsammans kan vi skräddarsy den bästa lösning för just er. Du kan också nå vår jour på
072-0037176 eller via e-post på info@villabodal.se

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med ditt projekt.

Kontakta Oss

Hur kan vi bäst stå till er tjänst?

Villabodal - E-book

Fyll i dina uppgifter för att ladda ner våran kostnadsfria E-bok.

Har du utforskat våra kostnadsfria e-böcker?

Ta del av vår kunskap inom dränering, isolering, enskilt avlopp och gårdåterställning genom att ladda ner våra e-böcker här nedan.

Vår samling av eböcker är din nyckel till att fördjupa din förståelse för dränering, isolering, enskilt avlopp och gårdåterställning. Med vårt fokus på att erbjuda kunskap och råd har vi sammanställt dessa eböcker för att hjälpa dig på din resa mot att förbättra ditt hem. Ladda ner dem idag för att upptäcka värdefulla insikter och experttips som kan guida dig i dina projekt. Bli inspirerad och förbered dig för att skapa ett ännu bättre boende.

Villabodal AB's Kunskapsbank

Dräneringstjänster som skyddar ditt hem

Vår specialitet är att skapa effektiva dräneringslösningar som skyddar ditt hem från fukt och vattenskador. Oavsett om det handlar om dagvattenhantering eller att förhindra grundvatteninträngning, har vi expertisen att hålla din bostad trygg och torr.

Isoleringslösningar för bättre komfort och energieffektivitet

Vi erbjuder toppmodern isolering som förbättrar din bostads energieffektivitet och komfort. Våra isoleringsmaterial är av högsta kvalitet och installerade av erfarna proffs.

Enskilt Avlopp - Miljövänlig Avloppshantering

Våra specialister inom enskilt avlopp säkerställer en miljövänlig avloppshantering för din fastighet. Vi hanterar allt från installation till underhåll och reparation.

Skickliga inom Marksten & Trädgård

Låt oss förvandla din utomhusmiljö med skickliga trädgårds- och markstentjänster. Vi skapar vackra utomhusutrymmen som är perfekta för avkoppling och rekreation.

Frågor & Svar

Varför är korrekt dränering viktig för mitt hem?

En effektiv dränering är avgörande eftersom den förhindrar vattenansamling runt din bostad, vilket kan leda till allvarliga fuktproblem och skador på grunden. Rätt dränering håller din källare torr och din bostad skyddad.

Vilka fördelar erbjuder källarisolering?

 Källarisolering förbättrar inte bara din bostads energieffektivitet utan ger också en bekvämare inomhusmiljö. Den hjälper till att minska värmeförluster och skyddar mot fukt, vilket kan öka din boendekomfort.

Vad är enskilt avlopp och varför är dess korrekta funktion så viktig?

Enskilt avloppshantering är avgörande för att säkerställa att avloppsvattnet behandlas på ett miljövänligt och säkert sätt. En väl fungerande enskilt avloppssystem är nödvändigt för att skydda miljön och din hälsa.

Hur kan en professionell marksten och trädgårdsdesign förbättra min utomhusmiljö?

Professionell marksten och trädgårdsdesign kan omvandla din utomhusmiljö genom att skapa funktionella utrymmen, förhöja estetiken och öka fastighetens värde.

 Kan Villabodal AB hjälpa mig att finansiera mitt projekt för hemförbättring?

Ja, vi har partners som erbjuder finansieringsalternativ, vilket gör det enklare för dig att genomföra ditt projekt utan onödig ekonomisk börda.

I vilka områden erbjuder Villabodal AB sina tjänster? 

Villabodal AB är stolta över att betjäna kunder i Dalarnas, Gävleborgs och Västmanlands län, vilket innebär att vi är tillgängliga för många bostadsägare i dessa regioner.

Villabodal AB -Sundolitt
St: eriks
Villabodal AB - Villaägarna
Villabodal AB - Lånekoll
Villabodal AB -Fuktspärr teknik
Sveriges företag- Villabodal AB
Villabodal - Eloy
If försäkringar
Villabodal AB - Företagarna dalarna
bottom of page