top of page
Om oss -villabodal AB
Villabodal AB- Logo

Upptäck vår historia, vårt engagemang och möt människorna bakom vårt företag.

Styrkan av våra resultat börjar med kvaliteten av vår expertis 

Vi på Villabodal är din fullservicepartner för dränering, isolering, enskilt avlopp, marksten och trädgårdsprojekt. Med en mångårig erfarenhet inom dessa områden erbjuder vi högkvalitativa lösningar för ditt hem och din trädgård. Vårt dedikerade team av experter är här för att förverkliga dina projekt och göra din vision till verklighet. Oavsett om du behöver förbättra dräneringen kring ditt hus, isolera för energieffektivitet, installera ett effektivt enskilt avloppssystem, skapa vacker markstenbeläggning eller omvandla din trädgård till en oas av skönhet, så har vi kompetensen och resurserna för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Villabodal AB
Marknadsledande inom Dränering, Isolering, Enskilt Avlopp, Marksten och Trädgård

Möt Vårt Ledningsteam

Vår erfarna ledningsgrupp delar en passion för att skapa enastående resultat och driva innovation. Vi är en kultur av samarbete och öppenhet med en ständig strävan att vara branschens bästa och kontinuerligt förbättra oss.

Team- Villabodal AB

Carl Näs

Schaktansvarig

Daniel Karlsson

Teknisk Konsult

Team- Villabodal AB

Filip Erlandsson

Projektledare

Team- Villabodal AB

Team Villabodal

Möt vår VD

Kristina Johansson är en central del av den framgång vi har uppnått. Med en djup passion för byggindustrin och en stark övertygelse om betydelsen av kvalitet och service har Kristina varit en viktig faktor i att positionera oss som ledande inom branschen.
Men vi ser oss inte bara som ledare; vi strävar också efter att vara banbrytare. Drivna av vår vision och hennes ständiga strävan att överträffa förväntningarna sätter vi standarden som andra kan inspireras av.
Under hennes ledarskap har Villabodal AB fortsatt växa långt utanför Dalarnas gränser och etablerat sig som en respekterad aktör inom sin bransch i Sverige.

Kristina Johansson är en central del av den oöverträffade framgång vi har uppnått. Med en djup passion för byggindustrin och en stark övertygelse om betydelsen av kvalitet och service har Kristina varit en viktig faktor i att positionera oss som ledande inom branschen. Men vi ser oss inte bara som ledare; vi strävar också efter att vara banbrytare. Drivna av vår vision och hennes ständiga strävan att överträffa förväntningarna sätter vi standarden som andra kan inspireras av. Under hennes ledarskap har Villabodal AB fortsatt växa långt utanför Dalarnas gränser och etablerat sig som en respekterad aktör inom sin bransch i Sverige.

Villabodal AB - Vår VD - kristina Johansson
Kristina Johansson

Möt vår VD