top of page
villabodal ab - tjänster
Villabodal AB- Logo

VI DRÄNERAR DALARNA

Villabodal AB

När det kommer till dränering och isolering är Villabodal enligt många det självklara valet.
Vi strävar efter att ge din bostad en naturlig andningsförmåga genom att effektivt leda bort vatten och se till att grund och väggar är välventilerade. Detta är avgörande för att förebygga fuktproblem och vatteninträngning som kan skada både inomhusklimatet och strukturen på din bostad. Våra projekt genomförs av specialutbildade grävare och tekniker med en hög nivå av kompetens inom fukttekniska lösningar och isolering. 

Dränering

När det kommer till isolering är Villabodal en pionjär inom branschen, särskilt när det gäller källarisolering. Vi var bland de första att introducera XPS-isolering (expanderad polystyren) på den privata marknaden, och idag specialiserar vi oss inom området.Vi använder Sundolitt XPS, det högvärdiga isoleringsmaterialet som kännetecknas av sin extremt höga styrka, minimal vattenabsorption, långa livslängd och enkel hantering. XPS produceras med en kontinuerlig extruderingsprocess, vilket säkerställer konstant kvalitet och överlägsen prestanda.
Det som särskiljer oss är vår förmåga att skräddarsy isoleringslösningar baserat på din fastighets unika behov. Vi förstår att olika problematiker kräver olika lösningar, och vi strävar efter att optimera din bostads energieffektivitet och komfort med den bästa möjliga isoleringstekniken.Vår breda kompetens innefattar även andra isoleringsmaterial som kan vara lämpliga vid behov.
Med Villabodal AB får du inte bara högkvalitativ isolering, utan också den expertis som krävs för att hitta den mest lämpliga isoleringslösningen för din fastighet.

Isolering

Villabodal strävar efter att erbjuda avloppslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov och förhållanden, alltid med långsiktig kvalitet som vår främsta prioritet. Vi förstår vikten av att din nya enskilda avloppslösning ska fungera smidigt under många år framöver och att du vill ha en pålitlig och kostnadseffektiv lösning på lång sikt.
När du väljer en totalentreprenad av hög kvalitet från oss tar vi hand om hela processen åt dig. Det inkluderar allt från ansökan om tillstånd till grundliga jordanalyser. Med vårt stöd får du en trygg, miljövänlig och intelligent avloppslösning som är anpassad efter dina specifika behov. Vi ser till att du är i trygga händer genom hela processen.

Enskilt Avlopp

VÅRA TJÄNSTER, DITT VAL

Få Expertinsikter med våra kostnadsfria
e-böcker.

Utforska våra exklusiva e-böcker om dränering, isolering, enskilt avlopp och marksten & trädgård. Ladda ner dem nu för att få fördjupad insikt och ta välgrundade beslut för ditt projekt.

Dränering- Villabodal AB

Dränering

Isolering- Villabodal AB

Isolering

Enskilt avlopp- Villabodal AB

Enskilt avlopp

Mark och trädgård- villabodal AB

Marksten & Trädgård

Vår samling av e-böcker är din nyckel till att fördjupa din förståelse för dränering, isolering, enskilt avlopp och gårdåterställning. Med vårt fokus på att erbjuda kunskap och råd har vi sammanställt dessa e-böcker för att hjälpa dig på din resa mot att förbättra ditt hem. Ladda ner dem idag för att upptäcka värdefulla insikter och experttips som kan guida dig i dina projekt. Bli inspirerad och förbered dig för ditt kommande husprojekt tillsammans med Villabodal och våra e-böcker.

Villabodal AB's Kunskapsbank

Dräneringstjänster som skyddar ditt hem

Vår specialitet är att skapa effektiva dräneringslösningar som skyddar ditt hem från fukt och vattenskador. Oavsett om det handlar om dagvattenhantering eller att förhindra grundvatteninträngning, har vi expertisen att hålla din bostad trygg och torr.

Isoleringslösningar för bättre komfort och energieffektivitet

Vi erbjuder toppmodern isolering som förbättrar din bostads energieffektivitet och komfort. Våra isoleringsmaterial är av högsta kvalitet och installerade av erfarna proffs.

Enskilt Avlopp - Miljövänlig Avloppshantering

Våra specialister inom enskilt avlopp säkerställer en miljövänlig avloppshantering för din fastighet. Vi hanterar allt från kommunalt tillstånd till installation.

Framstånde inom Marksten & Trädgård

Låt oss förvandla din utomhusmiljö med skickliga trädgårds- och markstentjänster. Vi skapar vackra utomhusutrymmen som är perfekta för avkoppling och rekreation.

Fyll i dina uppgifter för att ladda ner våran kostnadsfria E-bok.

ebook-villaabodal ab

Det bästa av omhändertagande från offert till slutförande och saker som inte ingick åtgärdades av en pragmatisk och kunnig personal utan att min vetskap/påpekan- personerna såg vad som behövdes göras och gjorde utan tvekan detta till min stora förundran och tacksamhet - ett företag som håller mer än de lovar - rekommenderar varmt att lämna problemen i deras händer, Mycket nöjd med allt inte minst med återställandet efter ingreppen runt min fastighet - top of the line - skulle aldrig tveka att anlita dem igen
-Eva H

Villabodal AB -Sundolitt
St: eriks
Villabodal AB - Villaägarna
Villabodal AB - Lånekoll
Villabodal AB -Fuktspärr teknik
Sveriges företag- Villabodal AB
Villabodal - Eloy
If försäkringar
Villabodal AB - Företagarna dalarna
Dalarnas län- villabodal AB

15 års garanti på arbete

Alltid fasta priser

Kvalitetsmärkning

50 års garanti på material

villabodal- dalarnas Län
Dalarnas län - Villabodal AB

Samma höga kvalitet -
nu i ännu fler städer

Ludvika

Leksand

Mora

 Villabodal AB- Villabodal AB
Rättvik
Sala
Västerås
Dalarnas län- villabodal AB

Samma höga kvalitet -
nu i ännu fler städer

 Villabodal AB- logga

Ludvika

Leksand

Mora

Rättvik
Sala
Västerås
grävmaskin- Villabodal AB

Har du frågor eller behöver rådgivning om ditt projekt? Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att lyssna, ge expertis och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.
Fyll i formuläret så återkommer vi snart till dig. Tillsammans kan vi skräddarsy den bästa lösningen för just er. Du kan också nå vår jour
072-0037176 eller via e-post på info@villabodal.se

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med ditt projekt.

Kontakta Oss